Táj és természetTörténelemÉpített környezetHagyományok, kultúraKözösség


Köszöntő

Magam és településünk polgárai nevében nagy szeretettel köszöntöm Méhkerék Község honlapján!

Méhkerék az ország legnagyobb román nemzetiségű települése, ahol büszkén és emelt fővel vállaljuk anyanyelvünket, hagyományainkat, kultúránkat, értékeinket. Minden, amit településünkre érkezve láthat, a kezünk nyomát viseli. Ez az otthonunk, hittel dolgozunk érte. Tudjuk, hogy gyermekeink, unokáink jövőjéért elkötelezett, céltudatos munkára van szükség. Mi tudtunk és tudunk dolgozni. A méhkeréki ember országszerte ismert és elismert szorgalmas munkájáról.
Rohanó világunkban nélkülözhetetlen az az összefogás, amelynek Méhkerék a fennmaradását köszönheti. A különböző nemzetiségű és vallású lakosság képes arra, hogy egy emberként nézzen szembe az újabb és újabb kihívásokkal. Tudjuk, hogy a közösség erő, amely felemel és integrál.


A honlapunkon nézelődve felfedezhetik, megismerhetik Méhkerék kulturális életét, múltját, jelenét. Persze az interneten keresztül  nem derül ki, hogy településünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Szívesen ajánlom ezért mindenkinek, látogassanak el hozzánk, győződjenek meg személyesen róla, ismerjenek meg bennünket.


Aki hozzánk látogat, és egy kis időt eltöltve megismeri az itt élő embereket, biztosan szívébe zárja ezt a csendes, mégis élettel teli kis falut, amely tiszteli hagyományait mégis nyitott a modern világ befogadására.


Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm községünk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a honlap folyamatosan megújuló információival. Megismerhetik belőle a Képviselő-testület munkáját, a fontos döntéseket, a helyi eseményeket, oktatási és művelődési intézményeink működését, a civil kezdeményezéseket. Fontos, hogy együttesen alakítsuk ki, töltsük meg tartalommal fejezeteit. Kérjük és várjuk javaslataikat, észrevételeiket, hiszen mindannyiunk munkájára szükség van ahhoz, hogy a település hivatalos honlapját is sajátunknak érezhessük.


A világháló segítségével a kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás új távlatai nyíltak meg mindannyiunk számára. Célunk, hogy az idelátogatók állandóan frissített, aktuális hírekhez, érdeklődésüknek megfelelő új információkhoz jussanak.

A honlap használatához sok örömet kívánva szívélyes üdvözlettel: Tát Margit
polgármester2012.01.07 12:50-től a látogatók száma: 99712Keresés az oldalon: